Den tidigare Rangers-anfallaren

Den tidigare Rangers-anfallaren Kris Boyd orsakade sin gamla sida mer frustration i början av säsongen, eftersom hans mål hjälpte Kilmarnock till ett 1-1 skotskt premiärdrag i Rugby Park.
Emellertid satte framåt i en tappningsdisplay som han gjorde sitt 250: e mål i brittisk fotboll med öppnaren mot Mark Warburtons ojämnare Rangers. James Tavernier gjorde nivå efter pausen med en utmärkt frispark men även om Killie spelade ut den sista halvtimmen en man tändde efter att Greg Taylor skickades ut för en vild utmaning på Joey fotbollskläder Barton kunde besökarna inte hitta det vinnande målet .
Det betyder att Celtic kan komma över sina rivaler före nästa månads Old Firm-kamp om de slog Aberdeen på Parkhead på lördag.
söker fortfarande efter den perfekta Kilmarnock-blandningen efter att ha gjort 15 sommarteckningar – gjorde ytterligare sex förändringar för Rangers besök, med Fotbollströjor Barn , Greg Kiltie, Adam Frizzell, Jonathan Burn, Taylor och Dean Hawkshaw alla påminde.
Rangers tvingades in i en sista minuten byte, med Clint Hill kommer in för Danny Wilson efter mittbacken plockade upp en skada fotbollskläder i uppvärmningen. Den sena förändringen gjorde ingenting för att harmonisera ett lag som har kämpat för flytande denna säsong och det uppmuntrade bara en sparkad Kilmarnock.
Värdarna hade ett anständigt krav på en straff åtta minuter när Hill stoppade en Frizzell-strejk när han höjde sina händer för att skydda sitt ansikte, medan Dicker riflade precis bredvid.
Resande Rangers-anhängare, besvikna på att inte se den nya signeringen Joe Garner i startlinjen, blev gjorda för att vänta bara 15 minuter innan £ 1,5m-anfallaren introducerades för den skadade Joe Dodoo.