Sunderland flyttade snabbt

Sunderland flyttade snabbt in i deras post-Sam Allardyce era genom att utse David Moyes som sin nya chef en dag efter att deras förra avgick för att ta hand om England.
Moyes har fått ett fyraårigt kontrakt på Stadium of Light och uppdraget att hålla klubben ur de nedbrytningsstridigheter som det har gjort en tömningsvanor att bli omtänkt under de senaste fyra säsongerna. Att göra det skulle hjälpa Scot att återställa det glödande rykte han tjänat under ett årtionde med ansvar för Everton men som har blivit dulled av misslyckande i hans senaste två jobb, i United och i Spanien.
Snarlands än att hålla sig besväret av att förlora Allardyce så nära början på den nya Premier League-säsongen, berömde Sunderlands ägare, Ellis Short, att han rekryterade en chef som han sa att han hade försökt att locka i åratal.
Sunderland kommer att hoppas att den snabba övergången fotbollströjor barn kommer att hjälpa Wearsidersna att behålla det positiva momentet som gjorde det möjligt för dem att göra en sen uppgång för överlevnad förra säsongen och njuta av säkerheten på 17: e platsen och tillfredsställelsen att se deras nordöstliga rivaler Newcastle United gå ner istället .
På Goodison Park var Moyes van att utnyttja de begränsade resurserna och visat sig vara skicklig vid köp av fynd på överföringsmarknaden, särskilt i de lägre ligorna, där han hittade sådana pärlor som Tim Cahill, Phil Jagielka och Joleon Lescott. Han kanske måste utföra liknande prestationer på Sunderland.
Moyes och hans lag kommer att behöva snabba på sin första match i Premier League sedan han förde över Manchester Uniteds 2-0-nederlag till Everton i april 2014, eftersom de börjar sin kampanj som de första besökarna till Pep Guardiolas Manchester City den 13 augusti. Deras första hemspel är ett lokalt därby mot Middlesbrough.